Update Reset

Teamet

Carina Aagaard

Kosmetiker og ejer


Når jeg laver behandlinger, er dialogen med hver enkelt kunde lige så vigtig som selve behandlingen. Kunden skal altid gå herfra med følelsen af at have fået den behandling, som passer præcist til hans/hendes ønsker, hudtype og behov.

Ærlighed er en helt central værdi for mig, og du kan være sikker på altid at få mine helt klare udmeldinger – både i forhold til den bedste pleje af din hud og i forhold til de produkter, jeg anbefaler. Med ærlighed får jeg sat fokus på og udvalgt de specialbehandlinger, der kan skabe unikke forandringer for dig.


Den ypperste pleje til hver kunde

Min klinik skal være et sted, hvor mine kunder er gladere og mindre stressede, når de går herfra, end da de kom. Derfor tilbyder jeg en kombination af velværende, plejende behandlinger og dybdegående effektiv hudpleje.


For altid at kunne tilbyde kunder de mest effektive behandlinger tager jeg løbende på efteruddannelse, ligesom jeg er specialiseret i behandling af problemhud med særlige udfordringer. Jeg får energi af at følge de forandringer, jeg skaber hos mine kunder. Det er dejligt at se, hvordan huden gradvis bliver sundere i løbet af et behandlingsforløb af problemhud med eksempelvis acne, rosacea eller eksem – ligesom det også er skønt at skabe et sæt flotte vipper eller hårfri ben.


Min professionelle baggrund

Jeg grundlagde Aagaards Hudpleje tilbage i 2012, har i dag flere gæstebehandlere i klinikken og har efterhånden mere end 15 års erfaring i en branche, som jeg elsker at fordybe mig i. Tilbage i 2005 blev jeg uddannet statsautoriseret kosmetiker. Derudover er jeg uddannet makeup artist, vippetekniker og pHformula specialist. I en årrække underviste jeg på kosmetikeruddannelsen, og i dag fungerer jeg som censor ved kosmetikernes svendeprøver.Nina Lammers

Gæstebehandler - permanent makeup

Jeg startede i 2006 med at uddanne mig indenfor permanent makeup, jeg tog en uddannelse i Oslo som linergist og arbejdede i min mors Visage klinikker i en årrække som kosmetolog og linergist. Jeg valgte i 2014 at gå selvstændig, og kun arbejde med den permanente makeup rundt om i landet – stadig med base i nogle af Visage klinikkerne.

Jeg har valgt at køre rundt til forskellige klinikker i ti byer i Danmark, hvor jeg laver permanent makeup.

Jeg startede i denne branche i 2005, her begyndte jeg at arbejde for min mor Bente Jensen, der er ejer af Visage klinikkerne. Hun startede selv op som selvstændig kosmetolog og permanent makeupartist for snart 30 år siden – deraf har jeg altid været med på sidelinjen og hjulpet til.

I 2006 tog jeg min første uddannelse i Oslo, Norge som Linergist. Det blev Long Time Liner, som jeg kender som en dygtig og seriøs producent, og her fik jeg min undervisning. Allerede dengang var der travlt omkring permanent makeup, og jeg kunne se, at det var et spændende fag med potentiale for stor udvikling. Jeg havde længe vejledt og fulgt med omkring den permanente makeup, og det var spændende selv at gå i gang med behandlingerne. Det første halve år arbejdede jeg primært med opfyldninger dvs. pigmenteringer, der skulle friskes op, og det var en fantastisk måde at starte på, da der, også her, lå et stort ansvar i at udføre behandlingerne.

Imellem 2006 og 2009 tog jeg hvert år til München på Long Time Liners hovedsæde for at følge op på nye teknikker og holde min Linergist licens vedlige. Samtidig blev der mere og mere travlt inden for permanent makeup, og siden 2009 har jeg udelukkende arbejdet med permanent makeup på fuld tid. i 2012 tog jeg trainer licensen – også hos Long Time Liner, og startede med at undervise kursister i permanent makeup.

Der har været travlt i alle årene, og jeg har rejst rundt i Danmark og på Færøerne for at lave behandlinger, uddanne elever, kursister og for at tage diverse kurser i ’human medicinsk pigmentering’, hvor man arbejder med ar, areola, vitiligo, aloepecia, trichotillomani, hareskår, hårtab, skønhedspletter – altså alt hvad man kan hjælpe med inden for permanent makeup.

Mit første kursus uden for Long Time Liner, var ’Master Brow Class’ i Hollywood, L.A. med blandt andet Mary Richardson, Nataliya Yremenko og Anna Savina. Siden har jeg også taget uddannelsen i ’Microblading’ v. Branko Babic og Rebecca Chung samt hovedbundspigmentering ’Tricopigmentation’ v. Orsini og Toni Belfatto. og mange andre spændende kurser. Nu flere år senere og adskillelige kurser rigere, er jeg bare blevet mere forelsket i mit lille niche fag.

Det betyder meget for mig at gøre mine kunder tilfredse, og lave et flot og naturligt resultat. Derfor er jeg ofte udenlands, til kurser og konferencer, og jeg sørger hele tiden for at være opdateret på nye metoder, farver etc. Hvis du fx er træt af hver morgen at skulle tegne dine bryn op, kan permanent makeup være en løsning for dig. Ligesom permanent eyeliner visuelt tætner vipperne, og betyder, at man ikke længere behøver bruge eyeliner. Har man fx har en lidt smallere overlæbe, kan permanent makeup på læberne også være en løsning – uden at skulle sprøjte noget ind i læberne. Når man får lidt farve på læberne, vil de se mere fyldige ud, og man kan, i nogle tilfælde, gøre fx overlæben en smule større. Dog følger jeg altid læbelinjen, så man får et naturligt look.

Hvis du overvejer at få lavet permanent makeup, eller har spørgsmål hertil, er du mere end velkommen til at kontakte mig for en gratis konsultation.Hvad siger kunderne?


Duis efficiturnibh

Cras eget vehicula felis. In hac habitasse platea dictumst. Maecenas iaculis id nisl a imperdiet. Donec vitae purus venenatis lectus molestie sollicitudin. Nunc malesuada sodales ipsum. Maecenas et pellentesque velit. Nunc hendrerit dolor accumsan libero placerat ultricies. Proin varius dolor massa, vel dignissim lorem sagittis et. Morbi ornare arcu sodales, molestie odio sit amet, eleifend sapien. Duis efficitur nibh eu justo sagittis, ac dignissim nibh dignissim. Phasellus rhoncus sem eu sapien iaculis tristique. Maecenas vitae turpis neque. Maecenas pulvinar nibh ac dolor hendrerit, dapibus congue libero porttitor. Aliquam ultricies dictum dolor, ut porta sapien ullamcorper ac. Maecenas pharetra varius sapien, ut efficitur lectus porta non.

Vestibulum massa

Sed scelerisque porttitor orci vitae aliquam. In suscipit tincidunt sem eget imperdiet. Nulla in turpis accumsan, pellentesque lectus sagittis, placerat nulla. Vestibulum in arcu nisl. Vestibulum condimentum, sapien sed gravida accumsan, odio sapien semper eros, ut placerat urna diam at quam. Nunc a arcu at turpis efficitur varius. Nam consectetur semsemper sed tempor ut, et tempor tristique. Vestibulum massa orci, semper sed tempor ut, pharetra ac augue. Vivamus in velit eu quam facilisis dictum nec aliquam tortor. Maecenas sed metus sit amet nisi dignissim vehicula vitae quis quam. Etiam convallis justo diam, sed lobortis purus dapibus vel. Cras quis sollicitudin dolor. Proin venenatis enim et mauris porta, non eleifend massa pharetra.

Qum sociis natoque

Aliquam erat volutpat. Donec luctus, felis sit amet tempus imperdiet, ex tortor venenatis neque, eu bibendum velit erat in arcu. Fusce euismod dictum tortor vel tempus. Curabitur sit amet diam sodales, posuere dolor ac, dapibus purus. Vivamus in velit eu quam facilisis dictum nec aliquam tortor. Maecenas sed metus sit amet nisi dignissim vehicula vitae quis quam. Curabitur scelerisque ipsum et erat dictum, non posuere elit rutrum. Aliquam rhoncus libero vitae sem eleifend imperdiet. Proin in convallis lorem, vitae egestas turpis. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. In vehicula semper nibh, nec finibus quam. Donec eu tristique elit. Nam malesuada aliquam convallis. Fusce accumsan at ipsum sit amet tempor.

Kontaktinformation

Aagaards Hudpleje

Telefon 29903356

E-mail: aagaardshudpleje@gmail.com

Søndergade 1

8740 Brædstrup


CVR-nummer 34520909Indhold

Klinikkens åbningstider

Klinikken er åbent efter aftale.

Skal du købe produkter og har brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte mig, for at være sikker på at jeg er i klinikken.

Når jeg ikke er i klinikken, kan frisørerne hjælpe med at ekspederer, men de kan ikke vejlede dig.


Hair By Gry´P åbningstider

Mandag09.00
16.00
Tirsdag09.00  -17.00
Onsdag09.00  -17.30
Torsdag09.00  -19.00
Fredag09.00  -17.00
Lørdag09.00  -13.00
SøndagLUKKET

Copyright © 2020 Aagaards Hudpleje

Design og udvikling Acaao