Update Reset

Velkommen hos mig

Mit navn er Carina Aagaard

Jeg er den glade ejer, behandler. sælger og pedel hos Aagaards Hudpleje. Jeg åbnede klinikken i 2012. Inden da har jeg gennem 16 år arbejdet i branchen, både som behandler og underviser. Jeg er uddannet Stasautoriseret Kosmetiker, derudover har jeg taget et hav af efteruddanelser. Jeg er også uddannet makeup artist, vippetekniker og pHformula specialist.

I en årrække underviste jeg på kosmetikeruddannelsen, også sideløbende med klinikken, det er dog lagt på hylden. I dag nyder jeg et par gange om året, at fungerer som censor ved kosmetikernes svendeprøver.


Når jeg laver behandlinger, er dialogen med dig lige så vigtig som selve behandlingen. Du skal altid gå herfra med følelsen af at have fået den behandling, som passer præcist til dine ønsker, hudtype og behov.

Ærlighed er en helt central værdi for mig, og du kan være sikker på altid at få mine helt klare udmeldinger – både i forhold til den bedste pleje af din hud og i forhold til de produkter, jeg anbefaler. Med ærlighed får jeg sat fokus på og udvalgt de specialbehandlinger, der kan skabe unikke forandringer for dig.

Jeg har valgt alle produkter i klinikken, med baggrund i min viden og erfaring indenfor branchen. Du kan være sikker på at alle produkter er afprøvet, og fundet tip top til min klinik. Der findes produkter til enhver smag og behov.


Min klinik skal være et sted, hvor du er gladere og mindre stresset, når du går herfra, end da du kom. Derfor tilbyder jeg en kombination af velværende, plejende behandlinger og dybdegående effektiv hudpleje.

For altid at kunne tilbyde kunder de mest effektive behandlinger tager jeg løbende på efteruddannelse, ligesom jeg er specialiseret i behandling af problemhud med særlige udfordringer. Jeg får energi af at følge de forandringer, jeg skaber hos mine kunder. Det er dejligt at se, hvordan huden gradvis bliver sundere i løbet af et behandlingsforløb af problemhud med eksempelvis acne, rosacea eller eksem – ligesom det også er skønt at skabe et sæt flotte vipper eller hårfri ben.


Hvad siger kunderne?


Behandler med selvtillid

Anette Kristine Poulsen Beautyspace

"Vælg en med selvtillid. Én, der tør give anbefalinger, der rækker ud over egen næsetip. Det er min lokale behandler Carina verdens bedste eksempel på. Hun taler først og fremmest altid generelt. Som i “frugtsyre vil her gøre godt”, “undgå olie i din t-zone” eller “husk A-vitamin”, og selvom hun kun sælger to mærker (pHformula og Dermalogica), så kan hun sagtens også anbefale andet. Det er ikke bare selvtillid, det er også troværdighed."

Mor-magi

Sidsel Ottosen

"Da jeg gik fra Carina den dag, var det med skuldre der havde sænket sig og med en følelse af at være feminin og smuk.

Det er sjældent man på 60 minutter oplever så meget velvære - 60 minutters mor-magi!"


Lækker ansigtsbehandling

Larisa Kovac

"Det er altid en fornøjelse at komme til Carina. Man får altid en professionel rådgivning og lækker ansigtsbehandling."


Kontaktinformation

Aagaards Hudpleje

Telefon 29903356

E-mail: aagaardshudpleje@gmail.com

Bredgade 10b, st

8740 Brædstrup


CVR-nummer 34520909Indhold

Klinikkens åbningstider

Klinikken er åbent efter aftale.

Du kan booke dine behandlinger online eller kontakte mig på 29903356.

Skal du handle og vil undgå at komme til en låst dør, er du velkommen til at kontakte mig, for at være sikker på at jeg er i klinikken.

Du kan også holde øje Dannebrog ved hoveddøren - er flaget ude, er døren åben:-)Copyright © 2024 Aagaards Hudpleje

Design og udvikling Acaao