Make-up vejledning

Forkæl dig selv med en make-up vejledning og lad mig åbne en verden af forførende makeup for dig, som fremhæver dine smukkeste træk.
Med en vejledning får du ny inspiration til din makeup, vejledning til produkter og farver samt mine hemmeligheder til den perfekte makeup.
Du kan også altid komme ind i butikken til quick vejledning omkring et produktvalg, og du kan booke tid og få lagt en smuk make-up til en af livets helt store fester. 
50% af prisen refunderes ved køb af make-up for kr. 500,-

Jeg arbejder med det amerikanske mineralmake-up mærke Jane Iredale, som med dets høje indhold af rene mineraler har høj dækkeevne og meget farveægthed. Derudover er makeuppen både solbeskyttende, vandafvisende og uden skadelige tilsætningsstoffer. Makeuppen indeholder ingen fyldstoffer som talkum, der er intet der tilstopper porerne eller irriterer huden, så du kan trykt benytte det selvom du har urenhud eller eksem. 
Jane Iredale er sund makeup helt uden skadelige kemikalier og parfumer, som giver fejlfri hud, uden at huden bliver irriteret eller tilstoppet.
Hos Jane Iredale er miljøet en topprioritet, og brandet går højt op i bæredygtig makeup.
 
Make-up vejledning
Pris  kr. 545,-
Bestil tid

Kontaktinformation

Aagaards Hudpleje

Telefon 29903356

E-mail: aagaardshudpleje@gmail.com

Bredgade 10b, st

8740 Brædstrup


CVR-nummer 34520909Indhold

Klinikkens åbningstider

Klinikken er åbent efter aftale.

Du kan booke dine behandlinger online eller kontakte mig på 29903356.

Skal du handle og vil undgå at komme til en låst dør, er du velkommen til at kontakte mig, for at være sikker på at jeg er i klinikken.

Du kan også holde øje Dannebrog ved hoveddøren - er flaget ude, er døren åben:-)Copyright © 2024 Aagaards Hudpleje

Design og udvikling Acaao