pHformula

Det spanske hudplejebrand pHformula er klinikkens hjertebarn

pHformula er egnet til alle hudtyper, alle aldre og er med sin neutrale duft og emballage både ideel til kvinder og mænd. pHformula henvender sig til alle, om du bare vil vedligeholde og pleje din hud, eller om du ønsker dybdegående behandlinger og synlige resultater.

pHformulas produkter er det man kalder pharma-cosmeceuticals, dvs. at det er produkter med indgredienser af medicinsk grad. pHformula har udviklet et helt unikt leveringsystem til sine syrer og andre aktive indgredienser, så de vitterligt kan nå derned i huden, hvor de kan gøre en forskel. pHformula er perfekt til at reparerer beskadiget hud, genoprette balance i vævet og skabe en stærk barriere.


pHformula er mit klare favoritbrand, fordi det med sine unikke formulaer er enkelt, effektivt og giver synlige resultater. Jeg anvender altid pHformula når jeg behandler hudproblematikker såsom akne, rosacea, perioral dermatitis. Men det er også min favorit til instant glød, opstarmning og pigmentering.

Det er internationalt bestemt, at pHformula ikke skal sælges online. Dette både for at sikre professionel vejledning, og for at du altid, kan regne med friske og originale produkter fra din autoriserede forhandler. Dvs. finder du pHformula online, kan hverken jeg, den danske distributør eller pHformula stå inde for at det er et originalt produkt, eller evt. holdbarhed.

Det er ikke muligt at bestille pHformula online - kontakt mig via mail eller på 29903356

Er du allerede kunde og ved hvilke produkter, du skal have, kan du sende mig en mail med bestilling.

For nye kunder tilbyder jeg gratis konsultation i klinikken, eller online. Efter vejledning, vil det være muligt at få dine pHformula produkter tilsendt.

Kontakt mig via mail aagaardshudpleje@gmail.com


Kontaktinformation

Aagaards Hudpleje

Telefon 29903356

E-mail: aagaardshudpleje@gmail.com

Bredgade 10b, st

8740 Brædstrup


CVR-nummer 34520909Indhold

Klinikkens åbningstider

Klinikken er åbent efter aftale.

Du kan booke dine behandlinger online eller kontakte mig på 29903356.

Skal du handle og vil undgå at komme til en låst dør, er du velkommen til at kontakte mig, for at være sikker på at jeg er i klinikken.

Du kan også holde øje Dannebrog ved hoveddøren - er flaget ude, er døren åben:-)Copyright © 2024 Aagaards Hudpleje

Design og udvikling Acaao